top of page

Szállítás, visszatérítés, adatvédelem

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Csomagjaidat a FoxPost szállítja Neked, fix díjért, függetlenül attól, hány palack pálinkát rendelsz. A szállítás díja 2100 forint. Külföldi címekre egyelőre nem tudunk szállítani, ha ilyen igényed van, keress minket a hello@tuzes.hu címen és megbeszéljük.

Munkanapokon 15 óráig leadott megrendelésedet még aznap, a későbbieket a következő munkanapon adjuk postára, a szállítás várhatóan 3-5 napot vesz igénybe.

VISSZATÉRÍTÉS FELTÉTELEI

Őszintén reméljülk, hogy elégedett leszel a vásárlásoddal és legalább akkora örömödet leled a termékünkben, mint mi az elkészítésében. Ha viszont valamiért mégis meggondolnád magad, a termék kézhez vételétől számított 14 napig visszavesszük a terméket és visszatérítjük annak árát.

Fontos, hogy a visszatérítés nemcsak a termék árára vonatkozik, a szállítás díját is magában foglalja. Arról viszont Neked kell gondoskodnod, hogy a termék visszajusson hozzánk. Adójogi okok miatt a zárjegynek sértetlennek kell maradnia, a terméket csak ebben az esetben áll módunkban visszavenni.

ADATVÉDELMI SZABÁLYAINK

Ezek nagyon egyszerűek: csak arra használjuk fel az adataidat, amire Te engedélyt adtál vagy jogszabály kötelez rá. Ha vásárolsz nálunk, nem fogunk hírlevelekkel bombázni, hacsak fel nem iratkozol rá.

Vásárlásod adatait a későbbi utókövetés miatt (pl. visszatérítés) vagy jogszabályi kötelezettség teljesítése céljából őrizzük meg, és harmadik félnek csak a rendelés teljesítlése (pl. cím a futárnak) vagy adminisztációja (pl. számlák a könyvelőnek...) végett adjuk át.

És minden esetben igaz, hogy az adataidat SOHA nem adjuk ki harmadik félnek marketing célú felhasználásra.

Részletes adatkezelési tájékoztatónkat innen tudod letölteni:

Kapcsolat

7045 Györköny, Újváros utca 283.

hello@tuzes.hu

+36 20 270 9901

  • Black Facebook Icon
bottom of page